ung nu

 

Ni har inte väl missat videodagboks avsnitten som visas på Yle i samband med UNG NU kampanjen som lyfter fran ungdomsfrågor, fokuset ligger på personer som riskerar att hamna utanför i samhället. I samband med videodagböckerna får ungdomarna själv berätta hur sakerna riktigt står till.

"Sanna kan inte sova. Benjamin muckar behandlingshemmet. Paula hjälper sina föräldrar istället för att söka eget jobb. Adam söker sin livsriktning på longboard. Möt ungdomarna i Unga Nu Videodagböckerna – en serie om att vara på väg ut i livet, på en krokig väg. Det här är deras egna berättelser."

Paulas klipp är både Ragnar, jag och Alma (vår nakis katt) med, i minst pinsamma situationer. hehe ni får se.

 

03.11.2013 kl. 04:36

Hälsosammare jag

Har märkt att jag känt mig så himla tung och pösig som sagt hur länge som helst, trots min diet går redan ut på vegetariska måltider, köper väldigt sällan snabbmat, och är relativt aktiv. Men kände att måltiderna inte inntehålligt tillräckligt med proteiner så mellan måltiderna har jag känt mig svag och ätit choklad eller något likande som innehållit socker. SÅ för en vecka sen har jag tillsatt nötter och frön i måltiderna och som mellanmål äter jag bär, minskat på mjölkprodukterna och intagit mera kokos i dieten. Mår så himla bra, rekommenderar verkligen. 

 

Om ni undrar så på bilden finns torkade lingon och acai bär, paranötter, och pumpafrön. 

02.11.2013 kl. 14:39

Halloween!

01.11.2013 kl. 23:04

Färgglad

Alltså blev alldeles förtrollad när ja såg dehär blommorna på marknaden. Färgerna och den romantiska känslan över de hela. Kommer definitivt teckna dem innan de vissnar. 

 

01.11.2013 kl. 18:54

Fotoblogg

Har länge vela skapa en fotoblogg på tumblr som vid sidan om min portfolie,  eftersom jag fotograferar en hel del analogt. Problemet är det slår tomt när det kommer till namn, förslag? (har endast flera töntiga)

 

 

           alex blomma

Bilden är tagen i somras från Alex färdigblivnings fest. 

01.11.2013 kl. 01:45

Studio 32

 

Här får ni kolla in hur mitt arbetsbord ser ut. På väggen ser ni de senaste skisserna och mera eller mindre färdiga teckningarna jag gjort. Försöker under det här utbytet koncentrera mig mera på plats enliga konstverk, installationer, och teckna stort - målet är att inte skanna och jobba med datorn så mycket om det inte handlar om editering av video. Mitt bord beskriver ganska bra min arbets process, måste ha allting fram så jag kan prova mig fram olika tekniker på olika färgs papper, de som inte syns har jag vita stora papper ännu på väggen. Och så går jag lite framåt tillbaka från bild till bild. Ni förstår har jag ett litet problem med att koncentrera mig och behöver väldigt många projekt på gång. Lämnade material som akvarell- och oljefärgerna hemma. Och jag som brukar kombiner speciellt vatten färgerna väldigt ofta med texturer jag tecknat med tusch. Det är bara så förvirrande att måstas bestämma sig vad allting behövs packas med. 

 

( namnet på rubriken tyder på vilken ateljé jag jobbar i ) 

01.11.2013 kl. 01:29

Konturs höstnummer

Medverkade i senaste Kontur numret med en fram- och bakpärmen, loggan, och illustrations inne i tidningen. Har inte sätt hur de andra bilderna ser ut med layouten eftersom vi är här i Frankrike och den här nappade jag från Konturs facebook sida. Väntar på tidgningen i pdf - format. Att illustrera till tidningarn är nog en av det bästa jobben jag vet. 

28.10.2013 kl. 10:25

Stradivarius

Har hittat en favoirt klädbutik här i Marseille. Jag älskar second hand butiker men ibland fastnar jag för nya plagg också.Hitta den här lurv dröm tröjan i butiken "Stradivarius". Trots den finns på det dyrare området är prisklassen rätt så studerande vänlig. Det har börjat bli mörkare på kvällen, så ljuset är sämre i vår lägenhet så bilden är inte så klar och fin. 

27.10.2013 kl. 22:08

Arbeten

Har inte helt stadgat mig ännu i ateljen och känt utrymmet som mitt. Men på godväg. Har filmat och bandat in ljud till en installation. Och tecknat självporträtt, här är ett :

 

22.10.2013 kl. 01:19

Inspirations flöde

07.10.2013 kl. 23:45

          EMILIA KANNOSTO

     Illustratör & Visuell konstnär

                  Helsingfors

              KONTAKT

     emilia_kannosto@yahoo.com

          

        

 

                

          

                

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

 


Emiliakan